Maatullinaukio 10 A, 00750 Helsinki, Finland

  • UP FACEBOOK
  • UP INSTAGRAM
  • UP YOUTUBE
  • UP LOCATION

©2018 by Universal Performance Helsinki.

NOORA

OPPISOPIMUSVALMENTAJA (Varalan urheiluopisto)

Noora on nuorehkosta iästään huolimatta helposti lähestyttävä, sosiaalinen sekä haasteita pelkäämätön persoona ja siksi hänet on valittu myös UP Helsingin valmentajatiimiin suorittamaan oppisopimuspaikkaansa Varalan Urheiluopistolta.

Liikkuminen sekä yleinen hyvinvointi on Nooralle tärkeä elämäntapa, ei suinkaan vain pelkkä harrastus. Tämän ajatusmallin hän haluaa myös rakentaa sekä tuoda jokaisen valmennuksensa lähtökohdaksi.

 

"Tavoitteemme eivät ole mahdollisia, jos liikunta, ravinto tai lepo eivät ole tasapainossa keskenään."

Nyt syksyn tullen Noora sai mahdollisuuden siirtyä Varalan Urheiluopistolta, Tampereelta uusiin haasteisiin Universal Performancelle valmentamaan yksilöllisesti asiakkaitamme sekä ohjaamaan suosittuja UP ryhmätreenejä.

"Liikunta on aina ollut osana elämääni ja olen onnellinen, että olen tehnyt intohimostani itselleni ammatin. Parasta tässä on se, että minulla on mahdollisuus oppia päivittäin uutta sekä saada tarvittaessa tukea muilta UP valmentajilta.

Nuoresta iästäni huolimatta minulta löytyy monipuolista kokemusta vuosien takaa liikunnan ohjaamisen parista. Huomioin asiakkaani kokonaisvaltaisesti yksilönä. Treenaamme tosissaan, mutta emme totisesti. Ainoa rajoituksesi olet sinä itse."