top of page
DSC_9546.JPG

RYHMÄTUNNIT 

Ryhmien maksimi kapasiteetti on 12 henkilöä, jolloin valmentaja pystyy antamaan yksilöllisiä ohjeita tunnin aikana ja kaikilla on riittävästi tilaa toteuttaa harjoituksia. Alta näet monipuolisen tunti valikoiman. Linkistä näet kalenterin, josta pääset varaamaan tunteja. 

Haaste 

Tunnin aikana tehdään joko yksi isompi haaste kokonaisuus tai useampia pieniä haasteita. Sekoitus voimaa, haponsietokykyä ja anaerobista harjoittelua. Hiki on taattu! 

Strength push & pull 

Tunti on rakennettu ylävartalon voimantuoton, lihasmassan ja suorituskyvyn kehittämiseen. Liikkeet tehdään pääosin vapailla painoilla. 

Strength Full Body 

Tunti on rakennettu koko kropan voimantuoton, lihasmassan ja suorituskyvyn kehittämiseen. Liikkeet tehdään pääosin vapailla painoilla. 

Mobility 

Kehonhuoltoa ja liikkuvuutta 30min ajan. 

Mobility + Strength 

Kehitä suorituskykyäsi ja hyvinvointiasi parantamalla liikkuvuutta ja voiman tuottoa. 

Strength Legs 

Tunti on rakennettu jalkojen voimantuoton, lihasmassan ja suorituskyvyn kehittämiseen. Liikkeet koostuvat pääosin vapailla painoilla tehtävistä liikkeistä. 

Functional 

Toiminnallista treeniä, haastamme kehoa tuottamaan voimaa erilaisista asennoista ja liikeradoista. Procedos alusta tulee tutuksi tällä tunnilla! 

Boxing 

Kuntonyrkkeilyä, tekniikkaa ja lihaskuntoa. 

bottom of page